Ταξιδια, Αεροπορικα εισιτηρια, Ακτοπλοικα

Από   
Προς   
Απλό Με επιστροφή
Αναχώρηση (HH/MM/EEEE)
Επιστροφή (ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ)
Ενήλικες   
Παιδιά   
Βρέφη   

Εργασία & Ταξιδια

Αξιοποιώντας την εμπειρία τόσων χρόνων είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες για την άρτια και άψογη κάλυψη όλων των αναγκών στα επαγγελματικά ταξιδια και περιλαμβάνει τα Αεροπορικα εισιτηρια ή τα Ακτοπλοικα..

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση  στην πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων των επιχειρηματιών εξυπηρετώντας άμεσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε απαίτηση.

Επίσης το εξειδικευμένο προσωπικό μας αξιοποιώντας σύγχρονα συστήματα οργάνωσης συνεδρίων, είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία από μικρά έως μεγάλα διεθνή συνέδρια εταιριών & οργανισμών.

Ασφάλεια για τα ταξιδια σας

Ταξιδια, Αεροπορικα εισιτηρια, Ακτοπλοικα - Globy & Mondial Assistance

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτορείων (HATTA) και είναι άξια επαίνου για την επαγγελματική υπηρεσία και την εξειδικευμένη παροχή βοήθειας που  είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση και ανάγκη καθενός από τους ταξιδιώτες της.

Online Συστήματα Κράτησης για Ταξιδια, Αεροπορικα εισιτηρια, Ακτοπλοικα.

Η πιο επείγουσα ανάγκη κάθε ταξιδιωτικής εταιρίας είναι η ευκολία στην προσέγγιση κάθε τελευταίας διαθέσιμης πληροφορίας καθώς και της ικανότητας να ενεργεί σύμφωνα με αυτή την πληροφορία γρήγορα και αποδοτικά.
Τα Κεντρικά μας Γραφεία είναι απευθείας συνδεδεμένα με τα προηγμένα συστήματα AMADEUS και WORLDSPAN. Ως αποτέλεσμα είμαστε στην κατάλληλη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να προσαρμόζουν τα δρομολόγια για τα ταξιδια τους με τον πιο κατάλληλο τρόπο και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Την ίδια στιγμή, έχοντας ένα On Line σύνδεσμο με τις παραπάνω διευκολύνσεις, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε κρατήσεις για Αεροπορικα εισιτηρια ή για Ακτοπλοικα αμέσως, εκτός ότι διαθέτουμε καθ’ ολοκληρία, μια τεράστια σωρεία των πιο αξιόπιστων πληροφοριών που σχετίζονται με ταξιδια, σε όλο τον κόσμο.

Εάν επιθυμείτε να προβείτε σε online κράτηση για Ταξιδια, Αεροπορικά εισιτήρια ή Ακτοπλοικα, παρακαλούμε επιλέξτε:

 

Ατομικά & Ομαδικά Ταξιδια

Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές για ταξιδια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, τόσο ατομικά αλλά όσο και ομαδικά. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορει να φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες για τα Αεροπορικα εισιτηρια ή τα Ακτοπλοικα έως την διευθέτηση των μεταφορών από ή προς το αεροδρόμιο έτσι ώστε τα ταξιδια σας να σας μείνουν αξέχαστα.

Επιστροφή στην αρχή

Επαγγελματικά Ταξιδια

Τα ταξιδια που πραγματοποιούνται για λόγους εργασίας είναι συνήθως περίπλοκη υπόθεση. Αναλαμβάνουμε όλες τις λεπτομέρειες από την κράτηση σε επιλεγμένα ξενοδοχεια, τα Αεροπορικα εισιτηρια ή τα Ακτοπλοικα (εφόσον απαιτείται) έως και τη μεταφορά με πολυτελές αυτοκίνητο. Ανέκαθεν, οι υπηρεσίες μας είναι  κατάλληλες για κάθε συγκεκριμένη ανάγκη των πελατών μας. Οι παρουσιάσεις νέων προϊόντων, τα προγράμματα για ταξιδια κινήτρων, οι Εκδηλώσεις Δημοσίων Σχέσεων ή οποιοδήποτε είδος Εταιρικών Συναντήσεων είναι σχεδιασμένα και οργανωμένα με φαντασία και συνέπεια, φέρνοντας στο νου πάντα τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης.

Επιστροφή στην αρχή

Ταξιδια - Περιηγήσεις

Προσφέρουμε την εξερεύνηση της Ελλάδας   μέσω μιας υψηλής ποιότητας ατομικών και οργανωμένων περιηγήσεων - ταξιδια. Μερικά παραδείγματα των περιηγήσεων  που  προσφέρουμε απαριθμούνται παρακάτω. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα προγράμματα.
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΑΞΙΟΘΕΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (1/2 ΗΜΕΡΑ)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : Καθημερινά 08.30 (επιστροφή περίπου στην 13:00)

ΤΙΜΗ: € 50

Αναχώρηση για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ όπου έλαβαν χώρα οι πρώτοι Ολυμπιακά Αγώνες  το 1986 (σύντομη στάση). Διέλευση από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Βυζαντινό Μουσείο, το Πολεμικό Μουσείο, την Εθνική Πινακοθήκη, το Πρωθυπουργικό Μέγαρο, το Πρώην Βασιλικό Παλάτι (φρουρούμενο από ευζώνους ντυμένους με την παραδοσιακή τους στολή), το Ζάππειο (Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο), τον Εθνικό Κήπο, τον Ναό του Ολυμπίου Διός, την Αψίδα του Αδριανού, την Εκκλησία του Αγίου Παύλου, τη Βουλή, το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το σπίτι του Schliemann (Νομισματικό Μουσείο), τον Καθολικό Καθεδρικό Ναό, την Ακαδημία, το Πανεπιστήμιο, την Εθνική Βιβλιοθήκη, την Παλιά Βουλή, την Πλατεία Συντάγματος, την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, την ΑΚΡΟΠΟΛΗ (επίσκεψη στα Προπύλαια, στο Ναό της Αθηνάς Νίκης, τον Παρθενώνα, το Ερεχθείο και το Μουσείο της Ακρόπολης).
Σημείωση: Οι επιβάτες οι οποίοι διαμένουν στην παραλία πρόκειται να μεταφερθούν πίσω στα ξενοδοχεία τους με το τουριστικό λεωφορείο Cape Sounion.

ΔΕΛΦΟΙ (1 ΗΜΕΡΑ)

Αναχώρηση : 8.20(επιστροφή περίπου στις 18.30)

ΑΠΡΙΛΙΟΣ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Καθημερινά

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή

ΤΙΜΗ: € 97 (με γεύμα) / € 87 (δίχως γεύμα)

Αναχώρηση μέσω Θήβας, ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ (σύντομη στάση) και Αράχοβας για προορισμό προς ΔΕΛΦΟΥΣ, γνωστοί ως «ο ομφαλός της γης». Διέλευση από την ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΠΗΓΗ, επίσκεψη στον αρχαιολογικό τόπο του ΝΑΟΥ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με τα εκπληκτικά ευρήματα, συμπεριλαμβανομένου του χάλκινου Ηνίοχου και του αγάλματος του Αντίοχου. Μετά το γεύμα, επιστροφή στην Αθήνα μέσω του γραφικού ορεινού χωριού της ΑΡΑΧΟΒΑΣ, χτισμένο στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού, γνωστό για τα ελκυστικά χειροποίητα χαλιά, τα κιλίμια και τα παπλώματα καθώς επίσης και για το κρασί και το τυρί του (σύντομη στάση).

ΑΙΓΙΝΑ–ΠΟΡΟΣ–ΥΔΡΑ (ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ 1 ΗΜΕΡΑΣ)

Αναχώρηση από την εταιρία μας: 07.45 (επιστροφή περίπου στις 19.00)

ΤΙΜΗ: € 97 (περιλαμβάνει τα Ακτοπλοικα και γεύμα στο πλοίο)


Αναχώρηση με λεωφορείο στο Παλαιό Φάληρο (λιμάνι του Τροκαντερό). Απόπλους για το νησί της ΑΙΓΙΝΑΣ (προαιρετική επίσκεψη στο διάσημο Ναό της Αφαίας Αθηνάς). Κρουαζιέρα μέσω των στενών πορθμών προς ΠΟΡΟ (επίσκεψη). Γεύμα στο πλοίο και έπειτα στην ΥΔΡΑ (ελεύθερος χρόνος για αγορές ή κολύμβηση). Απόπλους πίσω στο λιμάνι του Τροκαντερό και μεταφορά με λεωφορείο στην Αθήνα.

Επιστροφή στην αρχή

Ταξιδια - Υπηρεσίες Μεταφοράς

Ενοικίαση ενός ασφαλούς αυτοκινήτου ανάμεσα από αρκετά διαθέσιμα μοντέλα, ή ζητήστε ένα αυτοκίνητο μαζί με οδηγό. Είτε πρόκειται για τη μεταφορά από το αεροδρόμιο στα ξενοδοχεια σας ή για όλη την διάρκεια των διακοπών σας σε όλα τα ταξιδια σας, εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας.

Επιστροφή στην αρχή

Διεύθυνση Σύσκεψης και Συνεδρίου

Προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών που διαβεβαιώνουν ότι έχει δοθει σημασια και στην  πιο μικρή λεπτομέρεια. Ο σχεδιασμός μια Σύσκεψης/Συνεδρίου/Συνάντησης, η κατάρτιση του προϋπολογισμού, οι γραμματειακές υπηρεσίες, η εκτύπωση, η ταχυδρομική αποστολή, η προώθηση, οι δημόσιες σχέσεις, η τεχνική υποστήριξη και ο χειρισμός των πληρωμών αποτελούν μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Επιστροφή στην αρχή

Εταιρικές Συναντήσεις και Ταξιδια Κινήτρων

Παρουσιάσεις νέων προϊόντων, Προγράμματα για Ταξιδια Κινήτρων (με μέριμνα για Αεροπορικα εισιτηρια ή Ακτοπλοικα εφόσον απαιτείται), διοργάνωση εκδηλώσεων Δημοσίων Σχέσεων ή οποιοδήποτε είδος Εταιρικών Συναντήσεων είναι σχεδιασμένα και οργανωμένα με φαντασία και συνέπεια, λαμβάνοντας πάντα κατά νου τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης.

Επιστροφή στην αρχή

Κράτηση στα καλύτερα Ξενοδοχεια

Στην εταιρεία μας, η κράτηση στα καλύτερα ξενοδοχια αποτελεί μια εργασία που εκτελείται από το ειδικό τμήμα. Ο σκοπός είναι να προσφέρουμε τη μεγαλύτερη δυνατή επιλογή σε ξενοδοχεια σε όλο τον κόσμο, στις πιο οικονομικές τιμές. Οι λογικές τιμές, η γρήγορη υπηρεσία και οι ειδικές προσφορές, καθιστουν την onlinetickets.gr ως μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εταιρείες που δραστηριοποιείται στην Ελληνική Αγορά με συνέπεια  και  συνέχεια.

Επιστροφή στην αρχή

Υπηρεσίες

Συμβουλές Ειδικών για τα ταξιδια & τις εκδρομές σας

Ταξιδια, Αεροπορικα εισιτηρια, Ακτοπλοικα - Ενημερωθείτε για τα δικαιώματά σας

Εαν τα ταξιδια σας έχουν ως προορισμό τα Καρπάθια, είτε κάνετε το γύρο των νησιών της Μεσογείου είτε επισκεφθείτε τα πολυάριθμα πολιτιστικά και αρχιτεκτονικά μνημεία της Ευρώπης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα δικαιώματά σας και να θυμάστε τα έγγραφα που πρέπει να έχετε μαζί σας για να γίνουν τα ταξιδια σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα και ξέγνοιαστα.

Κλείσατε τις βαλίτσες και είστε έτοιμοι να φύγετε; Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας την ταυτότητά σας. Αν και δεν υπάρχουν συνοριακοί έλεγχοι εντός της ΕΕ (παρά μόνον αν τα ταξιδια σας είναι προς το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία), πρέπει ακόμη να έχετε μαζί σας ταυτότητα ή διαβατήριο, (αεροπορικα εισιτηρια) για τα αεροπορικά ταξιδια ή απλά για να μπορείτε να αποδείξετε την ταυτότητά σας, π.χ. για να κλείσετε δωμάτιο σε ξενοδοχείο.

Οι γάτες, οι σκύλοι, ακόμη και τα κουνάβια χρειάζονται επίσης όταν είναι μαζί σας στα ταξιδια σας στο εξωτερικό διαβατήριο για τα κατοικίδια ζώα , το οποίο εκδίδεται από κτηνίατρο και πιστοποιεί ότι το ζώο έχει εμβολιαστεί κατά της λύσσας. Αν προορισμός σας είναι η Μάλτα, η Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Φινλανδία ή η Σουηδία, ο τετράποδος φίλος σας πρέπει να έχει υποβληθεί σε αγωγή για ακάρεα και εχινόκοκκο (ταινία).

 

Ταξιδια, Αεροπορικα εισιτηρια, Ακτοπλοικα

Στην onlinetickets.gr θα βρείτε τις καλύτερες τιμές και τα καλύτερα πακέτα της αγοράς για ταξιδια, οργανωμένα ή μή, αεροπορικα εισιτηρια, ακτοπλοικα, ενοικιασεις αυτοκινητων και ξενοδοχεια.

Εσείς ονειρευτείτε και φανταστείτε...
Εμείς αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε τα πάντα σχετικά με τα ταξιδια, τα αεροπορικα εισιτηρια ή τα ακτοπλοικα, την κράτηση σε επιλεγμένα ξενοδοχεια, προκειμένου τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα.