Από   
Προς   
Απλό Με επιστροφή
Αναχώρηση (HH/MM/EEEE)
Επιστροφή (ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ)
Ενήλικες   
Παιδιά   
Βρέφη   

Στοιχεία Επικοινωνίας

A. Παπανδρέου 20
Γλυφάδα, Τ.Κ. 166 75

210-89811621ο Τηλέφωνο:
210-89811642ο Τηλέφωνο:
210-8940423FAX:
E-mail: info@onlinetickets.gr

Αρ. Ειδ. Σημ. Λειτ. ΕΟΤ
ΜΗΤΕ 02.06 Ε. 61.00.01119.00

Η θέση μας στο χάρτη


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Φόρμα Επικοινωνίας

Μή διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το συντομότερο δυνατό κάποιος απο το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να λύσει τις απορίες σας και να σας υποβάλλει μια ολοκληρωμένη πρόταση σύμφωνη με τις απαιτήσεις σας.

 

Η Εταιρεία μας

Η έδρα της Εταιρείας μας είναι στα Νότια Προάστια και στελεχώνεται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι είναι σε θέση να ικανοποιήσουν όλες σας τις ανάγκες.

Με γνώμονα το σεβασμό προς τους πελάτες μας, το προσωπικό και οι συνεργάτες της Onlinetickets προσφέρουν ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε κάθε υποψήφιο πελάτη.

Σας περιμένουμε στα γραφεία μας για να διαπιστώσετε και εσείς ότι βρίσκεστε στο σωστό σημείο με τους πλέον καταρτισμένους ειδικούς του χώρου που θα εξασφαλίσουν για εσάς όλες τις προϋποθέσεις για αξέχαστες διακοπές και ονειρεμένα ταξίδια σε κάθε μέρος της γής.

Είμαστε πάντα στη διαθεσή σας να σας βοηθήσουμε σε κάθε σας επιλογή. Σας ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψή σας στο διαδικτυακό μας τόπο ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς με νέες ενδιαφέροντες προσφορές και σας περιμένουμε σύντομα στο γραφείο μας να γνωριστούμε από κοντά.